Fotografia în peșteră

Data publicării: 10 mar 2009

Pictura în întuneric 2009 - invitaţie la fotografie în peşteră.

Societatea Naţională de Speologie anunţa organizarea, în perioada 28 aprilie - 3 mai 2009, a unei şcoli de fotografie pentru nivel mediu şi începători, deschisă tuturor celor interesaţi de fotografia în peşteră.


Lectori: Profesor Dr. Iosif Viehmann (AAF, FIAP), Mihai Sorin Iliescu, Ovidiu Guja.
Loc de desfăşurare: Casa de Piatră - Comuna Arieşeni, judeţul Alba.

Casa de Piatră este un pitoresc cătun din Munții Apuseni, situat pe Valea Gîrda Seacă la 12 km de Comuna Gîrda (30 km amonte de Câmpeni, pe Valea Arieșului).

Se asigura şcolarizarea, echipamentul speologic colectiv, carbid, echipament fotografic colectiv (blitz, surse de iluminare), suport de curs în varianta CD, cazare, acces la bucătărie.

Cazarea: în condiţii de cabană de munte
Echipament necesar:
- pentru cazare în condiţii de priciuri: sac de dormit, izolir;
- pentru peşteră: salopetă, cizme de cauciuc (sau bocanci), casca, preferabil cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologică - poate fi şi un simplu rucsăcel).
- pentru fotografie: aparat digital cu opţiune manual şi timp de expunere minim 8 secunde, trepied

Masa în regim de autogospodărire asigurată de participanţi.
Numărul participanţilor este limitat la 10.

Vîrsta minimă a participanţilor acceptaţi este de cel puţin 16 ani împliniţi în decursul anului 2008. Pentru participarea la activităţi, participanţii cu vârsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor părinţi.

Taxa de participare 220 lei

Societatea Naţională de Speologie acorda pentru studenţi care nu au participat la şcoală un număr de 2 burse a câte 50 RON.

înscrierile se fac pîna în dată de 20 martie 2009 prin completarea formularului de pe site-ul SNS, aflat la www.snsro.ro Cei interesaţi sunt rugaţi să precizeze în cererea de înscriere numele, vîrsta, date de contact (adresa, telefon), organizaţia (dacă este cazul), precum şi cîteva cuvinte despre experienţa fotografică, experienţele montane şi/sau speologice anterioare. Datorită numărului limitat de cursanţi, organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în baza informaţiilor furnizate.

Imagini de la şcolile din anii precedenţi pot fi vizualizate pe site în secţiunea Media.

Informaţii pot fi obţinute la snsro@intech.ro, la telefon: 0744-799248 sau www.snsro.ro.

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024