Munte

Munte

Am umblat pe munte. Am făcut mare efort. Am trăit clipe frumoase. Am făcut o mulțime de fotografii. Și am scris despre toate astea.

Orase

Orașe

Drumurile m-au dus de-a lungul timpului în multe orașe. În țară dar și în străinătate. Cînd am avut vreme am scris cîte ceva și despre ele.

Ginduri

Gînduri

Gîndesc deci exist. Și mai ales, înainte de toate, gîndesc cu capul meu.

BF

Biserici fortificate

Bijuteriile Transilvaniei. Locuri de legendă și locuri în care, aproape fără excepție, am întîlnit oameni deosebiți.

Ultimele comentarii

Cine și despre ce

Comentarii

Fotografia zilei

Bogdan Balaban - Fotografia zilei

Despre Copyright

Ce e voie și în ce condiții

Toate imaginile, fotografii sau grafică, cît și conceptul acestui site sunt în proprietatea mea, Bogdan Balaban. Este interzisă folosirea sub orice formă a imaginilor de pe acest site fără un acord între utilizator și proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare. Nici o imagine, nici o parte a sitului, sau grafică ce apartine sitului nu poate fi copiată, modificată, republicată sau utilizată în orice alt mod decît cu acordul expres al proprietarului. Orice utilizare neautorizată a informațiilor din acest site fie că sunt fotografii, grafică, texte este supusă legilor în vigoare din România și va fi sancționată ca atare.. Pentru detalii puteti consulta LEGEA nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe la următoarea adresă: http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=10396

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024