Povestiri din Himalaya la Muzeul de Artă din Brasov

Data publicării: 12 feb 2010

Nikon România, alături de fotograful braşovean Mihai Moiceanu, au plăcerea să vă invite miercuri, 17 februarie 2010, începând cu orele 18.00, la Muzeul de Artă Braşov, pentru a lua parte la vernisajul expoziţiei de fotografie Povestiri din Himalaya.

În seara vernisajului, într-o atmosferă specifică din care nu vor lipsi steagurile de rugăciune şi ceaiul tibetan, braşovenii vor avea ocazia să vizioneze diaporama "Povestiri din Himalaya".

Aflată la jumătatea turneului în ţară, expoziţia va poposi timp de mai bine de o lună, acasă, oferind publicului braşovean ocazia să reîntâlnească lumea fabuloasă a Nepalului.

Expoziţia va rămâne deschisă între 17 februarie şi 28 martie 2010, perioada în care diaporama va mai rula de două ori, pe 4 şi pe 18 martie pentru toţi cei interesaţi să cunoască o lume şi o cultură nouă şi care îşi doresc să stea de vorbă cu artistul Mihai Moiceanu despre expediţiile fotografice pe care le organizează în lume. În toamna acestui an, fotograful organizează o nouă expediţie, de data acesta având ca destinaţie Tibetul.

De la Braşov, expoziţia îşi va continua traseul itinerant în ţară, urmând să fie găzduita în luna aprilie la Iaşi iar pe parcursul anului va ajunge la Timişoara, Oradea şi Cluj-Napoca.
Vă aşteptam alături de noi la Muzeul de Artă, să povestim despre Himalaya într-o atmosferă exotică, la o ceaşcă de ceai tibetan!

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024