Povestiri din Himalaya la Muzeul de Arta din Brasov

Data publicării: 12 feb 2010

Nikon Romania, alaturi de fotograful brasovean Mihai Miceanu, au placerea sa va invite miercuri, 17 februarie 2010, incepand cu orele 18.00, la Muzeul de Arta Brasov, pentru a lua parte la vernisajul expozitiei de fotografie Povestiri din Himalaya.

Povestiri din Himalaya


In seara vernisajului, intr-o atmosfera specifica din care nu vor lipsi steagurile de rugaciune si ceaiul tibetan, brasovenii vor avea ocazia sa vizioneze diaporama "Povestiri din Himalaya".


Aflata la jumatatea turneului in tara, expozitia va poposi timp de mai bine de o luna, acasa, oferind publicului brasovean ocazia sa reintalneasca lumea fabuloasa a Nepalului.


Expozitia va ramane deschisa intre 17 februarie si 28 martie 2010, perioada in care diaporama va mai rula de doua ori, pe 4 si pe 18 martie pentru toti cei interesati sa cunoasca o lume si o cultura noua si care isi doresc sa stea de vorba cu artistul Mihai Moiceanu despre expeditiile fotografice pe care le organizeaza in lume. In toamna acestui an, fotograful organizeaza o noua expeditie, de data acesta avand ca destinatie Tibetul.


De la Brasov, expozitia isi va continua traseul itinerant in tara, urmand sa fie gazduita in luna aprilie la Iasi iar pe parcursul anului va ajunge la Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca.
Va asteptam alaturi de noi la Muzeul de Arta, sa povestim despre Himalaya intr-o atmosfera exotica, la o ceasca de ceai tibetan!

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2023