Iulia Tatomir

 
Acest personaj legendar, cunoscut şi sub numele de fraţiorul numarul 2,alias BB (a se citi Bibi), m-a incintat cu prezenţa lui, intotdeauna atit de spontană, incă din anul 1997 intr-un mod original şi cit de cit consecvent. Pasionat de fotbal, rock, bere şi ALTELE, imi răpea in mod sistematic fratele la fiecare sfirşit de săptămină, ademenindu-mă şi pe mine de citeva ori in asemenea expediţii montane. O sursă nesfărşită de umor foarte fin şi de cea mai bună calitate, un prieten de nădejde, cu o capacitate deosebită de a imita anumite persoane, un excelent bucătar şi coechipier bun pe orice post.. doamelor şi domnilor, acesta este Bogdan! Aplauze! Nu-i aşa?!

Bogdan Tatomir

 
Bogdan este un prieten pe care se poate conta. Mai ales in cazul cind e nevoie sa mă ducă cineva acasă după ce "mi s-a rupt filmul". Este o persoană veselă. Lumii ii place să il aibă in preajmă. Este serios, muncitor. Poate cam incăpăţinat citeodată. Joacă bine fotbal (faţă de nivelul de pe maidan). Este amator de drumeţii şi-i place heavy-metalul de cea mai bună calitate.

Ovidiu Munteanu

 
A fost dificil să găsesc cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie impresia mea despre Bogdan Balaban. Aceasta deoarece impresia despre un prieten bun nu se poate exprima doar in citeva cuvinte.
In timpul celor patru ani de facultate, BB a dovedit că este o persoană pe care poţi conta in orice situaţie, seriozitatea lui fiind recunoscută printre colegi. De altfel cred că acesta este motivul pentru care s-a inplicat ţi in organizarea unor evenimente (Balul Bobocilor, Banchet, excursii)
Avind şi un simţ al umorului fin, nu a trecut mult timp ca Bogdan să devină unul dintre prietenii mei cei mai buni. Probabil că şi el ajutat ca cei patru ani de facultate să treacă atit de repede.

Delia Mihaila


Doar o părere...
In scurtul timp pe care l-am petrecut impreună nu pot spune că mi-am format o părere, dar am să incerc să spun citeva cuvinte.
Bune...
Bogdan este un tip cu simţul umorului, un om de cuvint şi in acelaşi timp o persoană cu care poţi să-ţi petreci timpul intr-un mod plăcut. L-am cunoscut in excursii montane, deşi este un tip căruia ii plac natura şi frumuseţile ei. De asemenea, este un tip ambiţios, avind in vedere cursurile pe care le urmează.
Rele...
Incă n-am descoperit nimic, dar timpul nu este pierdut.

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024