Iată datele strict statistice ale existenţei mele..

Numele: Balaban

Prenumele: Bogdan

Data şi locul naşterii: 28 mai 1979, Braşov

Domiciliul: Braşov

Starea civilă: căsătorit

Copii: 2 la număr, o fată și un băiat, Maria și George

Pentru cei interesaţi şi de alte aspecte am pregatit o descriere mai relevanta..

M-am născut in Braşov ...şi asta doar pentru că in Săcele, un mic oraş de lîngă Braşov, nu exista maternitate. La Săcele mi-am petrecut primii doi ani din viaţă, într-o casă aflată pe deal, aproape de pădure. 


Cam așa arătam în primele zile. Aveam un leagan sș dormeam mult.

 
Încet-încet am început să mă mai lungesc. Aveam și parteneri de joacă. Aici sunt cu Nandy. Și stăm..pe masă!


Părintii aveau mare grijă de mine, că deh! un băiat aveau.


În verile ce au urmat am ajuns pe la mare. Prilej pentru a face poze color, o raritate la vremea aceea. Colorata, mîine-i gata!

Următorul an mi l-am trait undeva în cartierul Noua din Brașov, o zonă aflată la marginea orașului, o oază de liniște în care se afla Grădina Zoologică și un lac artificial, Lacul Noua.


A urmat apoi mutarea in orasul propriu-zis; noua locuința era la bloc, pe bulevardul Saturn. Am stat aici 10 ani. Anul 1986 a marcat intrarea mea in școala primară. Cu școala m-am obișnuit repede. Nu știam nimic, nici să scriu, nici să citesc și nici să socotesc. Eram mereu dornic să învaț ceva iar aceasta dorință și curiozitate s-a păstrat. Prin 1994 am terminat gimnaziul.

Tot cam atunci am început să merg pe munte în mod constant. În timp a devenit un mod de viață și tot în timp am reușit să urc pe majoritatea munților din România. Am reușit apoi cîteva ascensiuni și în străinătate.

 

 
A urmat o admitere la liceu pe care am luat-o cu brio. Așadar în toamna lui 1994 eram elev la Liceul de Informaticã din Brasov. Tot atunci am mai schimbat încă o data domiciliul, cu cel actual. în 1998 am terminat liceul, am luat examenul de bacalaureat. 

Au urmat doua admiteri la facultatea de matematica : una la Brașov și una la Timișoara. Le-am luat pe amîndouă și am decis să ramin la Brașov. Nu am regretat... Anul 2002 a fost anul absolvirii facultății. La cursul festiv am trait cele mai puternice emoții, pentru că a fost ceva deosebit. 

A urmat o vară fierbinte cu examenul de licențã și înca un examen de admitere la studii aprofundate. În toamnĂ, la indemnul parinților m-am înscris la cursurile post-universitare de informatică la distanță din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Un an mai tîrziu am terminat studiile aprofundate: "Metode matematice și produse software". Am fost, timp de un an, profesor de matematică la Grup Scolar Industrial "AUTO" Brasov.

Apoi, terminînd cea de-a doua specializare, informatica, m-am angajat ca programator WEB la firmele Easypano și Two Style Art. Acum sunt administrator de baza de date. 


În anul 2013 m-am căsătorit cu Ramona. În anul 2015 am devenit tatăl unei fetițe pe nume Maria. După aproape 3 ani am devenit și tată de băiat, George pe numele lui.

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024