Iată datele strict statistice ale existenţei mele..

Numele: Balaban
Prenumele: Bogdan
Data şi locul naşterii: 28 mai 1979, Braşov
Domiciliul: Braşov
Starea civilă: căsătorit

Pentru cei interesaţi şi de alte aspecte am pregatit o descriere mai relevanta..

M-am născut in Braşov ...şi asta doar pentru că in Săcele, un mic oraş de lingă Braşov, nu exista maternitate. La Săcele mi-am petrecut primii doi ani din viaţă, intr-o casă aflată pe deal aproape de pădure. 


Cam asa aratam in primele zile. Aveam un leagan si dormeam mult.

 
Incet-incet am inceput sa ma mai lungesc. Aveam si parteneri de joaca. Aici sunt cu Nandy. Si stam..pe masa!


Parintii aveau mare grija de mine, ca deh! un baiat aveau.


In verile ce au urmat am ajuns pe la mare. Prilej pentru a face poze color, o raritate la vremea aceea. Colorata, maine-i gata!

Urmãtorul an mi l-am trait undeva in cartierul Noua din Braºov, o zona aflata la marginea oraºului, o oaza de liniºte in care se afla Gradina Zoologica si un lac artificial, Lacul Noua.


A urmat apoi mutarea in orasul propriu-zis; noua locuinþa era la bloc, pe bulevardul Saturn. Am stat aici 10 ani. Anul 1986 a marcat intrarea mea in ºcoala primara. Cu ºcoala m-am obiºnuit repede. Nu ºtiam nimic, nici sa scriu, nici sa citesc ºi nici sa socotesc. Eram mereu dornic sa invat, ceva iar aceasta dorinºa ºi curiozitate s-a pastrat. Prin 1994 am terminat gimnaziul.

 
A urmat o admitere la liceu pe care am luat-o cu brio. Asadar in toamna lui 1994 eram elev la Liceul de Informaticã din Brasov. Tot atunci am mai schimbat inca o data domiciliul, cu cel actual. In 1998 am terminat liceul, am luat examenul de bacalaureat. 


Au urmat doua admiteri la facultatea de matematica : una la Brasov si una la Timisoara. Le-am luat pe amindoua si am decis sa ramin la Brasov. Nu am regretat... Anul 2002 a fost anul absolvirii facultatii. La cursul festiv am trait cele mai puternice emotii, pentru ca a fost ceva deosebit. 

A urmat o vara fierbinte cu examenul de licenþã si inca un examen de admitere la studii aprofundate. In toamna, la indemnul parinþilor m-am inscris la cursurile post-universitare de informatica la distanþa din cadrul Universitaþii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Un an mai tirziu am terminat studiile aprofundate: "Metode matematice s,i produse software". Am fost, timp de un an, profesor de matematica la Grup Scolar Industrial "AUTO" Brasov. Apoi, terminind cea de-a doua specializare, informatica, m-am angajat ca programator WEB la firmele Easypano si Two Style Art. Acum sunt administrator de baza de date. 

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2021