Dunarea, de la Padurea Neagra la Marea Neagra

Data publicării: 03 mar 2010

Dunarea a fascinat intotdeauna mintile artistilor din toata Europa. Rand pe rand a fost abordata in pictura, muzica, literatura... iar acum a venit randul fotografiei. Dan Dinu va invita la o expozitie de fotografie in care puteti descoperi in imagini intreaga poveste a fluviului, de cand ia nastere din cele trei izvoare din Muntii Padurea Neagra si pana la varsarea in Marea Neagra prin spectaculoasa Delta a Dunarii.


Pe parcursul calatoriei generate de expozitia "DUNAREA - de la Padurea Neagra la Marea Neagra", vom traversa Germania cu ale ei localitati pitoresti si vom asista cum un mic rau de munte se transforma cu ajutorul afluentilor si reuseste sa sparga muntii din cale la Altmunthal sau Kelheim, vom pluti pe ritmuri de vals prin valea Wachau din Austria si vom admira in fuga arhitectura Vienei, vom traversa Bratislava si Budapesta si vom descoperi lumea de ceturi de la Kopacki Rit, in Croatia, vom trece prin peisajul tipic balcanic din Serbia, Bulgaria si Romania si vom zabovi pentru ceva vreme in lumea spectaculoasa a Deltei. Toate acestea puse in date, dau nu mai putin de opt tari, patru capitale si cateva zeci de orase, fara a mai pune la socoteala zonele rurale si cele naturale.


DUNAREA  de la Padurea Neagra la Marea Neagra Dan Dinu

Expozitia cuprinde 50 de lucrari in format 30x45 printate profesional de catre AME design (www.amedesign.ro). Diaporama care poate fi vizionata la vernisaj sau in cadrul videoproiectiei cuprinde aproximativ 750 de imagini si este insotita de muzica, text, comentariu si efecte spectaculoase.


Expozitia va avea loc la libraria OKIAN din Brasov, strada Muresenilor nr. 1, iar videoproiectia la Centrul Cultural REDUTA, strada Apollonia Hirscher nr. 8, in perioada 08-20 martie 2010 (intre orele 10.oo - 18.oo, Libraria Okian)
Vernisaj: 08 martie ora 17.oo (la vernisaj va fi vizionata si diaporama)
Videoproiectie: 10 martie ora 18.oo (Centrul Cultural REDUTA)


Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2022