Locuri din România

Data publicării: 15 dec 2008

Calatorind prin tara am adunat in tolba multe imagini. Si multe amintiri. Am ales sa va impartasesc, in imagini, bucuria pe care am trait-o eu si, poate va dau citeva idei pentru viitoare destinatii. Fotografiile de mai jos au fost realizate in decurs de o saptamina in septembrie 2008. Ordinea in care sunt prezentate este intimplatoare.


Arboretum - Simeria, jud Hunedoara


Cheile Oltetului, judetul Gorj


Cheile Sohodolului, judetul Gorj


Muzeul Etnografic La Fluturi, Chiscau, judetul Bihor


Ciucea, judetul ClujBiserica Evanghelica din Cluj


Rezervatia Naturala Muzeul Trovantilor, comuna Costesti, jud. Valcea


Densus, judetul Hunedoara


DevaGradina Zmeilor, Gilgaul Almasului, judetul SalajRezervatia de Zimbri Slivut-HategManastirea Hurez, judetul VilceaCastelul Huniazilor, HunedoaraInterior traditional la Hurez, judetul SalajGradina Botanica Vasile Fati, Jibou, judetul SalajManastirea Lainici, judetul GorjManastirea Dintr-un Lemn, judetul VilceaPestera Meziad, judetul BihorOradeaManastirea Polovragi, bolnita manastirii, judetul GorjCimitirul Manastirii Prislop, judetul Hunedoara. In partea superioara se afla mormantul Parintelui Arsenie Boca.Coloana Infinitului, Tirgu-Jiu, judetul GorjManastirea Tismana, judetul GorjPestera Ursilor, judetul BihorLista de imagini si de amintiri se va mari pe masura ce peregrinarile mele si ale celor dragi mie vor continua. Iar eu voi voi continua sa vi le impartasesc pe acest site.

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole

Comentarii: 2

  • dragomir laura

    19 aug 2012 04:18:11

    felicitari!

  • iuliana nicola

    08 ian 2013 06:04:55

    Felicitari! Am fost si eu prin aceste locuri care sunt absolut superbe, iar manastirile au o conotatie aparte.Intri, te rogi iar ajutorul divin nu intarzie sa apara. Tara noastra este foarte frumoasa si merita sa ne rugam pentru ea, sa nu fie atacata din alte parti.

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024