La carat in Piatra Mare - actiunea nr. 4

Data publicării: 25 apr 2010

In 17 aprilie 2010 a fost programata o noua actiune legata de cabana Piatra Mare care a constat in transportul unor materiale sus, la platoul aflat in vecinatatea Surii de Piatra. Ca de obicei ne-am strins la Dimbu Morii la ora 8:30 cu chef de munca, plimbare si exercitii fizice.


Vremea a fost destul de inchisa, am trait mereu cu amenintarea ploii, insa pina la urma am scapat neudati. Ba chiar in unele momente ne-am bucurat si de putin soare.


Din nefericire de data asta am fost foarte putini, doar 7 participanti. Asadar nu am reusit sa ducem prea multe lucruri sus.

Ne laudam cu urmatoarele:
3 placi osb cu cate un pachet de vata minerala pe fiecare placa
2 pachete de vata pentru izolat.

Jos au mai ramas destule materiale urmeaza sa se mai organizeze si alte actiuni pentru carat.

Placile OSB sunt destul de mari, 2x1,2 m. Baietii au facut treaba buna si prins niste lati astfel incit sa poata fi dusi cu usurinta pe umeri. Pe placi am instalat cite un pachet de vata minerala. Altele doua astfel de pachete au fost grupate si puse pe cadru metalic.


In prima parte a drumului nu am avut parte de zapada. Abia undeva dupa intersectia cu drumul din Prapastia Ursilor drumul a inceput sa fie acoperit cu zapada si gheata.  Poteca era insa bine batatorita, zapada destul de tare astfel incit nu ne-a creat probleme la inaintare.


Am ajuns cu bine la Cabana Piatra Mare dupa aproape 4 ore si am fost primiti cum se cuvine, cu o ciorba fierbinte a naibii de buna.


La coborire am variat usor traseul si am coborit pe la Prapastia Ursilor.

In numele cabanierilor le multumesc tuturor celor care au participat la aceasta actiune.

Fotografii: Claudia si Adrian Stir

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2022