Nuntile si traficul

Data publicării: 15 sep 2011

De curind am fost pus intr-o situatie delicata: veneam de pe munte, de hat departe, de pe Valea Jiului de Vest. Soseaua trece prin toata salba de orase miniere. In primul dintre ele dau de o lunga coloana de masini de nunta. De depasit nu se putea pune problema, nu aveai practic nici o posibilitate.

Si uite asa am ajuns captiv si am mers o buna bucata cu 20 km / h. In urmatorul oras am incercat sa o iau pe stradute si sa incerc sa ies in fata..<<cortegiului>>. Ceea ce am reusit dar m-am trezit in spatele altor doua << cortegii >>. Asa ca m-am cumintit. In spatele meu mai se intindeau masini pe cel putin inca un kilometru..

In orasele mai mari asfel de probleme nu se resimt acut, sunt mai multe posibilitati de a ajunge la biserica, primarie, restaurante. In orasele mai mici si zonele rurale oamenii au de multe ori doar o sosea asfaltata.

Vi se pare normal ca la orice eveniment care implica participare numeroasa( nunti, inmormantari, etc ) sa se creeze astfel de blocaje? Nu ar fi mai bine ca masinile din << cortegii >> sa ruleze cu viteza maxima admisa, nu de alta dar e pacat ca mirii sau mortii sa se aleaga cu un potop de blesteme si injuraturi.

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole

Comentarii: 1

  • fincer ionela

    07 dec 2011 16:55:28

    Si cum aveti dreptate de mare!!!Ma faceti sa ma prapadesc de ras..am uitat de umorul romanesc,mult bine va doresc.Si...continuati, ca faceti foarte bine ce faceti.Cel putin ajung si eu sa-mi cunosc tara...mersi

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2022