Cupa Trascau 2008

Data publicării: 24 sep 2008

Asociatia de Turism si Ecologie TRASCAU CORP din Zlatna va invita sa participati la CUPA TRASCAU 2008 concurs care se va desfasura in perioada 26-28 Septembrie 2008.

Cupa Trascau, are ca principale obiective: cunoasterea cadrului natural si valorificarea potentialului turistic a muntilor din judetul Alba si, in special a celor din imediata apropiere a zonei Zlatna; intarirea legaturilor de prietenie si colaborare intre cluburile si asociatiile de turism din tara, intre cei care iubesc muntele si educarea turistilor in spiritul protejarii si ocrotirii naturii, a frumusetilor patriei, a patrimoniului turistic national.
Concursul, aflat la a VI-a editie, se va desfasura zona Masivului Dambau, zona refugiului Saruni, Muntii Trascau. Aceasta manifestare constituie si un exemplu privind posibilitatea desfasurarii de activitati turistice in arii protejate fara impact semnificativ asupra mediului.
Tabara de Vineri se va amplasa in orasul Zlatna.Sambata dimineata se va pleca pe traseul cruce albastra care face legatura intre Zlatna si Lacul Iezer. Tabara de Sambata va avea loc in imediata apropiere a viitorului refugiu Saruni, situat la apx. 15 minute de Varful Dambau.
 
 Alte detalii la: Puiulet Adrian 0745-306805, Nechita Paul -0729-134440 sau la trascaucorp@hotmail.com

Regulamentul concursului, harta taberei 1 si alte detalii le gasiti pe www.trascaucorp.ro

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2022