Cupa Trascau 2008

Data publicării: 24 sep 2008

Asociaţia de Turism şi Ecologie TRĂSCĂU CORP din Zlatna va invită să participaţi la CUPA TRĂSCĂU 2008 concurs care se va desfăşura în perioada 26-28 Septembrie 2008.

Cupa Trascău, are ca principale obiective: cunoaşterea cadrului natural şi valorificarea potenţialului turistic a munţilor din judeţul Alba şi, în special a celor din imediata apropiere a zonei Zlatna; întărirea legăturilor de prietenie şi colaborare între cluburile şi asociaţiile de turism din ţară, între cei care iubesc muntele şi educarea turiştilor în spiritul protejării şi ocrotirii naturii, a frumuseţilor patriei, a patrimoniului turistic naţional.

Concursul, aflat la a VI-a ediţie, se va desfăşura zona Masivului Dîmbău, zona refugiului Săruni, Munţii Trăscău. Această manifestare constituie şi un exemplu privind posibilitatea desfăşurării de activităţi turistice în arii protejate fără impact semnificativ asupra mediului.

Tabăra de Vineri se va amplasa în oraşul Zlatna. Sâmbătă dimineaţa se va pleca pe traseul cruce albastră care face legătura între Zlatna şi Lacul Iezer. Tabăra de Sâmbătă va avea loc în imediata apropiere a viitorului refugiu Săruni, situat la aproximativ 15 minute de Vârful Dîmbău.
 
Alte detalii la: Puiuleț Adrian 0745-306805, Nechita Paul -0729-134440 sau la trascaucorp@hotmail.com

Regulamentul concursului, harta taberei 1 și alte detalii le găsiți pe www.trascaucorp.ro

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024