Expzitie foto la Brasov: Live

Data publicării: 08 iul 2010

Tinerii fotografi Petru Groza, Max, Oana Mereuţă şi Cristina Groza ne invită la o incursiune în lumea concertelor live, în special a festivalurilor de rock.

În cele peste 30 de fotografii, veţi redescoperi mari formaţii rock: Metallica, Rolling Stones, AC/DC, Placebo sau Muse, precum şi spontaneitatea publicului spectator.


Fotografia de concert reprezintă o piatră de încercare pentru orice fotograf. Condiţiile în care trebuie surprinse momentele importante sunt de cele mai multe ori vitrege. Publicul este de neoprit, luminile nu sunt potrivite, zgomotul este infernal. În fracţiunile de secundă pe care le are la dispoziţie fotograful trebuie să surprindă starea de spirit a artistului, conexiunea dintre el şi spectatori şi extazul publicului.

Cei patru tineri fotografi, reprezentanţi ai site-ului Rock Xpress (www.rockxpress.ro), ne oferă instantanee deosebite ale celor mai importante concerte rock din ultimii ani din România şi din străinătate.

Vernisajul expoziţiei "LIVE" are loc sâmbăta 10 iulie 2010, de la ora 13:00, la Galeria Hora (strada Postăvarului nr.16), Braşov.

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024