Expozitie foto la Brasov în cadrul Alpin Film Festival

Data publicării: 18 ian 2017

Organizatia fotografilor de natura din Romania - Forona si Canon, va asteapta sa vedeti o expozitie dedicata muntelui ce va fi expusa în Piata Sfatului din Brasov în cadrul Alpin Film Festival, cu sprijinul Primariei Brasov, Muzeului Judetean de Istorie si Agentiei Metropolitane Brasov. Sunt expuse 38 de fotografii în format mare, 100x70 cm, ce au fost imprimate pe Canon Oce Arizona 6170XTS. O caracteristica importanta este ca panourile sunt iluminate si pot fi vazute în conditii optime chiar si pe timp de noapte.

 


Expo foto la Brasov în cadrul Alpin Film Festival

 


Fotografii care expun sunt: Alexandru Preoteasa, Bela Simon, Costas Dumitrescu, Cristian Goga, Dan Dinu, Dorin Bofan, Florentina Tîlvîc, Horia Bogdan, Laurent Lefevre, Remus Munteanu, Șerban Sîmbotelecan, Zoltan Nagy si Zsolt Andras Szabo.


Expozitia va fi deschisa între 23 si 30 ianuarie 2017 si reuneste peisaje montane si fauna, atat din Romania cat si din alte tari. Vernisarea expozitie se va face miercuri 25 ianuarie de la ora 17, cand veti avea ocazia sa îi cunoasteti pe unii dintre fotografii care expun si sa aflati mai multe despre organizatia noastra.


Forona a fost înfiintata în anul 2015 si reuneste unii dintre cei mai cunoscuti fotografi de peisaj de la noi din tara. Organizatia îsi propune promovarea fotografiei de natura si conservarea zonelor naturale prin implicarea membrilor în proiecte ce vizeaza arta fotografica si protectia mediului. Un alt aspect important este legat de o conduita etica în fotografia de natura, pe care membrii Forona îsi propun sa o respecte si sa o promoveze. Mai multe informatii despre membrii actuali si despre înscrierea în organizatie gasiti pe www.forona.ro

 

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2024