Cind recordurile nu mai conteaza..

Data publicării: 24 apr 2017

In ultimele zile s-a scris enorm, s-au spus pe posturile de televiziune tot felul de lucruri despre o avalansa in Muntii Retezat. In urma ei mai multi turisti au fost raniti iar doi copii au murit. Copiii astia nu erau insa niste copii oarecare, ci Geta Dor Popescu si Eric Gulacsi, alpinisti si detinatori de recorduri.

Ambii erau insotiti de tatii lor pe munte. Cei care de fapt se afla in spatele recordurilor obtinute de cei doi decedati, cei care si-au pus toata priceperea si resursele in slujba recordurilor si care au urcat munti si virfuri alaturi de copiii lor. Ei insisi niste recordmani.

Nu vreau sa judec greselile facute de adultii din grup. Dar vreau sa vedem cu putem invata din asta. Si anuma ca uneori cind esti pe munte trebuie sa stii sa spui si NU, si STOP, si NE INTOARCEM.

Pina la urma scopul unei excursii pe munte este acela de a ne simti bine si de a ne intoarce mai apoi acasa fara sa patim ceva, sa ne accidentam.

Stau si ma gindesc la ceea ce simt acum parintii celor doi copii. Oare nu si-ar fi dorit sa aiba copiii in viata, fara nici un fel de recorduri?

Adaugă un comentariu Înapoi

Abonare RSS Articole Abonare la articole
Nu exista comentarii

Adăugati un comentariu

Citește și alte articole:

Bogdan Balaban - © Copyright 2006 - 2022